ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΕΤΑΛΙΟΙ – ΠΑΝΑΓ...

ΠΕΤΑΛΙΟΙ - ΠΑΝΑΓΙΑ (Ευβοίας)

Διάρκεια

Hμερήσια Εκδρομή

Αριθμός Ατόμων

Μέχρι 8 άτομα

ΓΕΝΙΚΑ

Πεταλιοί

Πρόκειται για ένα σύμπλεγμα μικροσκοπικών νησιών που ξεπροβάλλουν στην είσοδο του Νότιου Ευβοϊκού. Μόλις 13 ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Ραφήνας, οι Πεταλιοί αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για μία κοντινή μονοήμερη απόδραση. Διάσπαρτα κομμάτια ξηράς αναδύονται από τη θάλασσα δημιουργώντας μία μικρή μινιατούρα εξωτικού παραδείσου. Τα δέκα αυτά ερημικά νησάκια και βραχονησίδες που τον αποτελούν δημιουργούν μία φιλόξενη Θαλασσινή γειτονιά. Χρυσές αμμουδιές, σμαραγδένια νερά και χαμηλή βλάστηση που περιβάλλει με στοργή τις ακτές, συνθέτουν μία μαγευτική εικόνα. Μερικά από τα νησιά είναι ιδιόκτητα όμως επτά από αυτά είναι ανοιχτά στους επισκέπτες και σας προσκαλούν να κολυμπήσετε στα μαγευτικά νερά τους, να εξερευνήσετε τον πλούσιο βυθό τους και να απολαύσετε τη γαλήνια ομορφιά τους.

Πεταλιοί, ένας πανέμορφος προορισμός που σίγουρα  θα σας χαρίσει μαγευτικές στιγμές!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Αναχώρηση από Ραφήνα.


1. Πεταλιοί 

Πρώτος σταθμός μας τα σμαραγδένια νερά της πιο δημοφιλούς παραλίας των νήσων Πεταλίων, κοντά στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.


2. Παραλία Γαλάζια Λίμνη

Επόμενο σημείο προσέγγισης η Γαλάζια Λίμνη, η οποία βρίσκεται στον υπέροχο κόλπο του Αλμυροποτάμου στην περιοχή της Εύβοιας. Εκεί θα κάνουμε την δεύτερη βουτιά μας. 


3. Χωριό Παναγιά

Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το παραλιακό χωριό Παναγιά, στο οποίο θα υπάρχει χρόνος να  γευματίσουμε σε ένα από τα ταβερνάκια του χωριού.


4. Επιστροφή

Επιστροφή στη Ραφήνα.

**

Στο σκάφος θα βρείτε: Wifi, καμπίνα, wc, ντους, fully sun protected deck, TV, πιστολάκι στεγνώματος μαλλιών, ψυγείο, φορτιστές κινητού-τάμπλετ.